Hoppinger bouwt platform pleegzorg.nl

Voor het platform pleegzorg.nl is er een grote slag gemaakt. Na een uitgebreid Europees aanbestedingstraject is Hoppinger geselecteerd als partner om het nieuwe platform te bouwen.

Hoppinger heeft veel ervaring met het bouwen van platforms voor non-profit. Het bureau gaat zich bezighouden met techniek en design. Zodat het nieuwe platform toegankelijk en gebruiksvriendelijk is voor pleegouders, professionals en andere gebruikers.

Bouwteam compleet

Het team van platform pleegzorg.nl is al zorgvuldig bezig met de inrichting en invulling van het online platform. Hierbij halen we veel feedback en inspiratie uit 2 betrokken panels van pleegouders en professionals. Met Hoppinger erbij is het bouwteam compleet.

Nieuw platform

In het voorjaar van 2021 vervangt het platform de huidige website pleegzorg.nl. Met een betrouwbare bibliotheek, een leeraanbod over de meest uiteenlopende pleegzorg-onderwerpen, en een community speciaal voor pleegouders.

Lees meer over wat we maken >

Na uitgebreid behoefteonderzoek onder pleegouders en pleegzorgprofessionals is gekozen om een nieuw platform te bouwen. Het platform is een resultaat uit het programma ‘Versterken van de kracht van pleegouders’.

Lees waarom we dit platform bouwen >

Lees het complete nieuwsbericht:
Digital partner Hoppinger bouwt online platform pleegzorg.nl (pdf) >


De bouw van platform pleegzorg.nl volgen?

Met onze handige (maandelijkse) mail-updates mis je niets. Schrijf je nu in!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.