Community voor pleegouders

Ervaringen delen en elkaar ontmoeten. Of interessante onderwerpen volgen via gesprekken en blogs. Het kan straks allemaal in de community op het nieuwe platform, exclusief voor pleegouders.

Wat kun je ermee?

De community is een besloten omgeving voor pleegouders. In de community kun je:

 • Een persoonlijke pagina aanmaken.
  Kies zelf wat je deelt op je persoonlijke pagina. Hoe completer je profiel is, hoe beter het platform je aanbevelingen kan doen. Zoals gesprekken, blogs en artikelen die je mogelijk interessant vindt.
 • Andere pleegouders ontmoeten.
  In de community kun je met andere pleegouders in contact komen. Andersom kan een andere pleegouder je ook vinden, op basis van wat je invult op je persoonlijke pagina.
 • Elkaar berichten sturen.
  Wil je een verhaal delen of een vraag stellen aan een andere pleegouder? Dan kun je elkaar privéberichten sturen. Via het platform, dus je hoeft je e-mailadres niet te delen. 
 • Blogs schrijven en volgen.
  Verhalen zijn er om te delen, soms met meer dan één iemand. Begin zelf een blog in de community, of reageer op blogs van andere pleegouders.
 • Gesprekken beginnen en volgen.
  Ben je benieuwd wat andere pleegouders ergens van vinden? Of heb je zelf een mening over een bepaald onderwerp? Begin dan een gesprek of reageer op een gesprek dat al gaande is.

Meedoen in de community

Om mee te kunnen doen met de community, maak je kosteloos een eigen account aan. Je hebt toegang tot de community door in te loggen op het nieuwe platform. Een account kun je ook altijd weer zelf verwijderen.

Bouw je mee?

Pleegouders en professionals zijn belangrijk voor de ontwikkeling van het platform. Bouw je met ons mee? Meld je aan en doe mee met sessies, enquêtes en andere gebruikerstesten van het platform.

Doe mee