Gids om te leren en ontwikkelen

Voor pleegouders moet het aanbod om te leren en ontwikkelen zo goed mogelijk vindbaar zijn. Iedere pleegouder leert op een eigen manier, maar met hetzelfde doel: groeien in het pleegouderschap. De Gids van het nieuwe platform gaat daarbij helpen.

Wat is de Gids?

In de Gids van platform pleegzorg.nl vinden pleegouders, aspirant-pleegouders en andere geïnteresseerden straks een groeiend aanbod. Van trainingen en cursussen, tot workshops, lezingen en e-learning. Dit aanbod wordt verzameld vanuit zoveel mogelijk pleegzorgorganisaties en andere aanbieders in heel Nederland.

De Gids is al beschikbaar

Er is al een mooi aanbod voor pleegouders. Van trainers en sprekers met ervaring in pleegzorg. De website samenbouwenaanpleegzorg.nl is is een plek om dit aanbod alvast te presenteren. En om de Gids te blijven verbeteren, voor en na de lancering van platform pleegzorg.nl.

Benieuwd naar het aanbod in de Gids tot nu toe? Ontdek het zelf:

Bekijk het aanbod in de Gids tot nu toe >

Bouw je mee?

Pleegouders en professionals zijn belangrijk voor de ontwikkeling van het platform. Bouw je met ons mee? Meld je aan en doe mee met sessies, enquêtes en andere gebruikerstesten van het platform.

Doe mee